Audiophiles and Pros both recommend NCS Audio

For best viewing turn your phone horizontaly!

Kristóf Vadnai
Kristóf Vadnai
2024-03-17
Csodás hangfal, remek emberek által
Zoltán Váradi
Zoltán Váradi
2024-01-10
Rengeteg élményt köszönhetünk Nektek, nálunk azóta is a Reference One Mk3 zenél, nem is cserélném semmire! Fantasztikus!
Jozef Szabó
Jozef Szabó
2024-01-05
Ritkán hallható jó hangfalak, kimagasló minőség , egy élmény bármilyen zene hallgatása. Az alkotó több évtizedes tapasztalata benne van ezekben a hangfalakban. A legjobb minőségű alkatrészek használata csúcsminőséget garantálnak.
Tamás Fikó
Tamás Fikó
2024-01-05
Csodálatosan szól NCS Reference hangfala. A szolgáltatás és a technikai háttér is példa értékű. Ajánlom bárkinek aki szereti a minőségi zenehallgatást. Muzsika felsőfokon.
Peter Czanik
Peter Czanik
2024-01-05
Már kétszer is meghallgattam a Reference One-t. Bach, Apocalyptica, mindenféle jazz felvételek. Mindegyikkel jól szólt, kis és nagy szobában egyaránt. Szebben, mint a többször ennyibe kerülő hangfalak. És ami külön pozitívum: Made in Hungary :-)
Boros Kata
Boros Kata
2022-07-11
Kimagasló minőségű élmény Gyönyörű napsütéses délután van, a Reference One mk3 szól és magnó kazettákat hallgatva nosztalgiázunk a fiatal korunkat felidézve. Zenehallgatás közben arra eszmélek, hogy a zenészek, az énekesek a szobánkban vannak! Az R1 hangsugárzó varázsa: a zene körülöttem ÉL, vagyis benne vagyok a produkcióban, szinte megérinthetem a hangszereket, az előadókat! Hallani és egyúttal "látni" is lehet a mozgásukat is, mint egy koncerten! Bármilyen stílusú zenét említhetnék, mind realisztikusan szól, nincs zavaró, vagy fülsértő epizód. Telnek az órák, és nem tudom abbahagyni..., megnyugtat, kikapcsol, gyönyörködtet, ELVARÁZSOL!!!! Mindenkinek kívánom, hogy csak egyetlen órát élje át ezt a csodát a Reference One mk3 hangsugárzón!!!!

Leave a Comment